در این سری از مقالات ما قصد داریم تا شما را با انواع تیپ های شخصیت که در بین انسانها وجود دارد که توسط بهترین روانشناسان دنیا تشخیص داده شده اند و در کنار هم قرار گرفته اند را با شما دوستان عزیز اشنا سازیم ، در این مقاله ما می خواهیم شما را با یکی از ۲ تیپ اصلی شخصی یعنی تیپ شخصیت برونگرا آشنا کنم. پس همراه ما باشید.
به طور کلی در روانشناسی برای شخصت انسان دو نوع تپ شخصیتی اصلی وجود دارد که عبارت است از: درونگرا و برونگرا
در این مقاله ما به تیپ شخصیت برونگرا می پردازیم و در مقاله ای جدا به صور مفصل در باره شخصت درونگرا صحبت میکنیم شما میتوانید با مراجعه به صفحه مشاوره فردی با کلیک بروی نام این صفحه با انواع تیپ های دیگر اشنا شوید.
افراد تیپ شخصیت برونگرا افرادی هستند بیشتر تحت تاثیر دنیای بیرون و اطرافیانشان هستند، در واقع علایق و رفتار ها یشان اغلب درونی نیست و جوری رفتار می کند که اطرافیانش رفتار می کند و سعی می کنند اعمال و رفتارشان مطابق جامعه باشد.
شخصیت انسان همواره تحت تاثیر نحوی جهت گیری فرد به دنیای خودش است، اگر این جهت گیری ها به سمت دنیای درون باشد فرد داری شخصیت درونگرا می شود و اگر این جهت گیری ها به دنیای خارج باشد فرد دارای تیپ برونگرا است.
در افراد برونگرا امید و اعتماد فرد بر پدیده های بیرونی است یعنی فرد بیشتر از خودش به محیط بیرون اعتقاد دارد مثلا فرد از درون از پیتزا خوشش می آید و دوست دارد یکسره پیتزا بخورد ولی اطرافیان او از پیتزا متنفر هستند این فرد به سمت انها جهت گیری می کند و پیش خود می گوید چون انها دوست ندارد پس حتما چیز خوبی نیست و خاسته درونی خودش را سرکوب می کند.
به این دسته از افراد دهن بین هم میگویند که سعی نمی کنند که خاسته های خودشان را اجرا کننید و به حرف دیگران توجه می کنند و حرف انها را به خواسته های خودشان ارجحیت می دهند.
برونگرا ها به طور کلی دارای ویژگی های زیر هستند:
۱- علاقهمند به وقایع پیرامون خود روراست و معمولا پرحرف و اهل پیشقدم شدن در کارها.
۲- عقیده خود را با عقاید دیگران مقایسه و افکار خود را راحت بیان میکنند.
۳- به سهولت دوستان جدیدی یافته و با یک گروه خود را وفق میدهند و علاقهمند به افراد جدید هستند.
۴- بزرگترین وحشت آنها این است که نکند پس از یک فاجعه هولناک، آخرین بازمانده بشر روی زمین باشند! (ترس از قطع ارتباط با دنیای خارج و مردم)؛ یعنی تنهایی برای آنها بسیار آزار دهنده است.
۵– از تعامل و ارتباط برقرار کردن با دیگران انرژی میگیرند؛ خوش مشرب بوده، اما زیاد احساساتی نیستند.
۶- ریسک پذیرند، سریع تصمیم میگیرند، اجتماعی هستند، درک آنها آسان است، شخصیت آنها در خلوت و حضور دیگران معمولا یکسان است و معاشرتی هستند.
۷- پس از آنکه حرف خود را زدند به گفته خود میاندیشند. علاقهمند به کار گروهی هستند. نقل هر مجلس هستند. موسیقی با صدای بلند و فعالیتهای هیجان انگیز را بیشتر دوست دارند.
۸- رنگهای روشن را بیشتر دوست دارند. بیشتر از اعمال دیگران خشمگین میشوند تا اعمال خودشان. اطلاعات شخصی خود را به سادگی با دیگران قسمت میکنند. رویکرد سریع الوصول را بیشتر ترجیح میدهند. تنها از روی تجارب زندگی خود درس میگیرند و نه عبرت گرفتن از دیگران.
۹- ۵۷ تا ۶۰ درصد از جمعیت زمین را تشکیل میدهند.
امیدوارم خواندن مقاله اهمیت تغذیه کودکان از تولد تا ۵ سالگی به شما کمک کرده باشد برای خواندن مقالات بیشتر می توانید به صفحه مجله سلامت مراجعه کنید.